Afvoer ontstoppen Rotterdam

//Afvoer ontstoppen Rotterdam

Afvoer ontstoppen Rotterdam

afvoer ontstoppen Rotterdam

Afvoer ontstoppen Rotterdam tips en oplossingen

De meest voorkomende oorzaken van afvoer ontstoppen Rotterdam? Last van een riool verstopt en wilt u uw afvoer ontstoppen, onze Rioolproblemen oplossen tips geven u advies wat u kunt doen

Het afvoer ontstoppen Rotterdam komt helaas altijd ongelegen. Een vies en stinkend doucheputje of een wc die niet meer door wil spoelen leveren vervelende situaties op. Je bent echter zelf vaak verantwoordelijk voor deze verstoppingen. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en hebben de meest voorkomende oorzaken voor je op een rijtje gezet. Bel 010–760 34 74 voor Riool ontstoppen Rotterdam.

Wij komen met spoed en doeltreffend

Tips bij het afvoer ontstoppen Rotterdam

Haren en zeepresten
Vooral lang haar is een grote boosdoener. Haar bindt zich samen met andere haren en zeep waardoor snel grote proppen ontstaan. Dit werkt vervolgens als een vangnet voor andere troep.

Toiletpapier
Het gebruik van te veel toiletpapier kan ook de oorzaak zijn van verstoppingen. Zorg ervoor dat je dus niet teveel toiletpapier gebruikt en spoel goed door. Het voordeel van een verstopping veroorzaakt door wc papier is wel dat deze vaak met gootsteenonstopper te verhelpen is.

Ontstoppingsmiddelen
Het klinkt misschien raar maar het verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen kan ook een verstopping veroorzaken. Ontstoppingsmiddelen werken vaak alleen als ze op de juiste manier gebruikt worden. Bij verkeerd of teveel gebruik van ontstoppingsmiddelen kunt u ook de leidingen aantasten, wat weer een lekkage op zijn beurt veroorzaakt.

Vet- en etensresten
Voordat de afwas in de vaatwasser wordt geplaatst spoelen veel mensen hun vaat voor. Hierdoor verdwijnen de grootste etens- en vetresten in de afvoer. Wanneer dit vet afkoelt gaat het stollen. Hierdoor kan er een verstopping optreden. Het is verstandig om uw vette vaat eerst af te nemen met keukenpapier.

Frituurvet
Bij het verschonen van de frituurpan gaat bij veel huishoudens het oude frituurvet in het toilet. Dit is verre van verstandig. De grote hoeveelheid vet zal klonten vormen die vervolgens een obstakel vormen. Laat het vet afkoelen en giet het vervolgens terug in de verpakking.
Maandverband, tampons en condooms
Er worden een heleboel dingen door het toilet gespoeld die in de prullenbak thuis horen. Zo ook maandverband, tampons en condooms. Plaats een prullenbak naast het toilet en laat het daar in achter.

Vochtige doekjes
Op de verpakking van vochtig toiletpapier is vaak aangegeven dat het kan worden doorgespoeld. Dit is echter niet handig. Vochtige doekjes zijn één van de meest voorkomende oorzaken van verstopping. Dit geldt ook voor make-up reinigingsdoekjes, schoonmaakdoekjes en babydoekjes. Spoel deze dus absoluut niet door de wc.

Koffiedik
Na het zetten van een lekker kopje koffie spoelen veel mensen hun koffiedik nog weg door de gootsteen. Dit zal met name komen doordat er vaak wordt gezegd dat koffiedik een verstopping helpt voorkomen. Doordat koffiedik de neiging heeft om zich te binden aan andere delen is dit niet het geval. Spoel het dus niet door maar gooi het bij het gft-afval.

Is het ondanks deze Riool ontstoppen Rotterdam tips niet gelukt om een verstopping te voorkomen? Of leest u het net te laat, en loopt het water nu niet meer weg door het doucheputje of de gootsteen? Dan kunt u natuurlijk eerst zelf proberen om de verstopping te helpen. Lukt dat niet? Dan kunt u een rioleringsbedrijf inschakelen, zoals bijvoorbeeld dit als u een verstopte riolering in Rotterdam heeft. Zij kunnen het snel en vakkundig uw riool ontstoppen in Rotterdam, en kunnen u daarbij ook vertellen dat bij u de oorzaak van de verstopping was, zodat u hem in vervolg hopelijk kan voorkomen.

Wij zijn gespecialiserd in:

  • Rioolproblemen oplossen Rotterdam
  • Riool verstopt Rotterdam
  • afvoer ontstoppen Rotterdam en omstreken

In alle opzichten is voorkomen natuurlijk beter dan genezen!
Bel 010–760 34 74 voor Riool ontstoppen Rotterdam

afvoer ontstoppen Rotterdam

By | 2017-04-12T16:15:40+00:00 April 12th, 2017|Ontstoppingsbedrijf|Comments Off on Afvoer ontstoppen Rotterdam